Leto a vhodná strava
V lete telo privíta ochladzujúce a ľahké potraviny, medzi ktoré patria uhorka, zeler, hlavkový šalát, fenikel/koreň/, zelené fazuly, cuketa, z ovocia: granátové jablko, čerešne, melony.… Čítať viac »Leto a vhodná strava
V lete telo privíta ochladzujúce a ľahké potraviny, medzi ktoré patria uhorka, zeler, hlavkový šalát, fenikel/koreň/, zelené fazuly, cuketa, z ovocia: granátové jablko, čerešne, melony.… Čítať viac »Leto a vhodná strava
Trávenie je výrazne v lete slabšie oproti zime. Prospievajú mu čerstvé potraviny zo záhrady a neprospievajú ťažko straviteľné grilovné potraviny ako sú klobásy a pod.… Čítať viac »Leto – čo sa deje v tele
Buďte v teple a suchu Napriek tomu, že sa postupne otepľuje, nedovoľte chladu aby Vás prekvapil. Zostaňte teplo oblečený a zostaňte v suchu- najmä pri jarných dažďoch.… Čítať viac »ODPORÚČANIA NA JAR /OBDOBIE KAPHA/
Vývar z kuracích kostí v zime Vývar z kostí posilňuje telo, pomáha dobiť baterky a omladiť, zvlášť ak sa spamätávate z chrípky alebo nachladnutia. Podľa… Čítať viac »VÝVAR Z KOSTÍ A ZIMA
Rafinované biele sacharidy Biele pečivo, biela ryža, biele cestoviny, balené sušienky, koláčiky, buchty, raňajkové cereálie a skoro každá jedna desiatová potravina na trhu – všetky… Čítať viac »Jedy v potravinách